"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Μα καλά δεν ντρέπονται που γιορτάζουν ΑΥΤΗ τη «Δημοκρατία» ;

Εορτάζουν, λένε, την επέτειο της Δημοκρατίας....


   Αποκαλούν αυτό το μ…όρφωμα (πείτε το όπως θέλετε), δημοκρατία.
Αν έχεις τέτοια χώρα που δανείζεται συνέχεια για να ζήσει, έχεις τέτοια δημόσια διοίκηση και όλα τα άλλα ,τότε δεν κάνεις γιορτή.

Απλό σημερινό Παράδειγμα :

«13 έτη χρειάστηκαν για να αποφασίσει η δημόσια διοίκηση, και στην προκειμένη περίπτωση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να εγκρίνει το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Μελέτη-Κατασκευή-Βελτίωση-Αναβάθμιση Ε.Ο Ρόδου-Λίνδου από πλατεία Ροδινίου έως Φαληράκι»!!
Για εκείνους που δεν κατάλαβαν πρόκειται για το έργο της διαπλάτυνσης της εθνικής οδού και της κατασκευής της νησίδας από το Ροδίνι μέχρι το Φαληράκι... προϋπολογισμού 2.494.497,43 ¤ που έχει ολοκληρωθεί και δοθεί σε κυκλοφορία από το έτος 1998!!»

Για μια διαπλάτυνση χρειάστηκαν 13 χρόνια για να ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ,από τότε που κατασκευάστηκε ,ως κατασκευάστηκε .

Αυτή τη δημοκρατία γιορτάζουν ;

Μήπως γιορτάζουν τη δημοκρατία με τα άσυλα τους και το επίπεδο παιδείας των Πανεπιστημίων μας ;
Μα θα μας πουν ότι έχει αρετές η παιδεία μας που δεν είναι μετρήσιμες γι αυτό και κανένα Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι στα 500 πρώτα. Δηλαδή δεν μετράνε τίποτα, παρά μόνο την μη μετρήσιμη αρετή τους, που έστω κι αν δεν μετριέται είναι η καλύτερη των άλλων !

Αυτή τη δημοκρατία γιορτάζουν με πορτοκαλάδες ;

Την υγεία της ; Την δικαιοσύνη της ; Τους συνδικαλιστές τους ;

Εμείς ένα επιπλέον θα σχολιάσουμε :

Εάν κάποιος ανοίξει οίκο ανοχής και βάζει εκεί «παθητικά» ή «ενεργητικά» να «εργάζεται» ο λαός του ή η οικογένεια του έχει το θράσος να κάνει και επέτειο για τα εγκαίνια ;

Αυτή τη δημοκρατία γιορτάζουν με πορτοκαλάδες και λεμονάδες;

Ούτε και οι «έγχρωμες συνοδοί Δημοκρατίας» δεν καταδέχονται πλέον να πάνε κι έτσι ατύχησε και ο κ. Τσίπρας…

Team Apopsis
.eglimatikotita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου