"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο στα επεισόδια» λέει ο Μ.Παπαϊωάννου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ.Παπαϊωάννου στη Βουλή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ.Παπαϊωάννου στη Βουλή

Αθήνα
«Πρωταγωνιστές επεισοδίων εναντίον βουλευτών αποδεδειγμένα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο» υποστηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Ο κ. Παπαϊωάννου καλεί τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει τα επεισόδια και ταυτόχρονα τις πολιτικές δυνάμεις σε συναίνεση. Αναγνωρίζει πως «η αδικία , η ανομία και η ατιμωρησία είναι δομικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος» όταν ερωτάται αν η διαφθορά έχει διαπεράσει και τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, ο κ. Παπαϊωάννου σημειώνει ότι «με τη στάση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ότι, αν υπάρχει πολιτική βούληση, οποιοσδήποτε νόμος μπορεί να οδηγήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους στο εδώλιο».

Ο υπουργός στην συνέντευξή του προαναγγέλλει κατάθεση εντός της εβδομάδας νομοσχεδίου με το οποίο θα εισαχθούν διαδικασίες ταχείας εκδίκασης υποθέσεων που αφορούν πράξεις διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου