"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Επικίνδυνοι παλαιοί πύραυλοι και στην Κρήτη.

Όσο περίεργο και ανησυχητικό κι αν ακούγεται, φαίνεται πως τέσσερις περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται στο πιο επικίνδυνο σημείο της λίστας κινδύνου εκρήξεων! Συγκεκριμένα, κινδυνεύουν οι περιοχές αυτές να ζήσουν καταστάσεις ανάλογες με τον εφιάλτη και την τραγωδία που εκτυλίχθηκε προχθές στην Κύπρο.
Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας που αποκαλύφθηκε στο διαδίκτυο, 140 απαρχαιωμένοι αντιαεροπορικοί [...]

Όσο περίεργο και ανησυχητικό κι αν ακούγεται, φαίνεται πως τέσσερις περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται στο πιο επικίνδυνο σημείο της λίστας κινδύνου εκρήξεων! Συγκεκριμένα, κινδυνεύουν οι περιοχές αυτές να ζήσουν καταστάσεις ανάλογες με τον εφιάλτη και την τραγωδία που εκτυλίχθηκε προχθές στην Κύπρο.
Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας που αποκαλύφθηκε στο διαδίκτυο, 140 απαρχαιωμένοι αντιαεροπορικοί πύραυλοι που έχουν αποσυρθεί εδώ και επτά χρόνια βρίσκονται αποθηκευμένοι σε αποθήκες που δε εγγυώνται σε καμία περίπτωση απόλυτη ασφάλεια!
Πρόκειται για τους πυραύλους “ΝΙΚΗ”, οι οποίοι στις 31 Ιανουαρίου 2004 αποσύρθηκαν μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας στην αντιαεροπορική άμυνα της χώρας. Οι πύραυλοι αυτοί αποθηκεύτηκαν πρόχειρα σε τέσσερις απλές αποθήκες μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, με την προοπτική ότι θα καταστρέφονταν άμεσα. Όμως, έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια και οι πύραυλοι παραμένουν αποθηκευμένοι στο Κατσιμίδι, το Κορωπί, τη Σκύρο και την Κρήτη!
Το έγγραφο
Το σχετικό έγγραφο του ΓΕΑ αναφέρει ότι «τα συγκεκριμένα βλήματα είναι κατασκευασμένα από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, δηλαδή ηλικίας άνω των 45 ετών. Λόγω της ιδιόμορφης σύστασης της γόμωσής τους – ειδικότερα της νιτρογλυκερίνης – δημιουργούνται προϋποθέσεις, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, για την πιθανή ύπαρξη αστάθειας της συμπεριφοράς τους»!
Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες; Σύμφωνα με αξιωματικό της Π.Α., «ακόμη και οι υψηλές θερμοκρασίες τους καλοκαιρινούς μήνες, ένας πιθανός καύσωνας για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσουν επικίνδυνες συνθήκες, αφού οι θερμοκρασίες μέσα σε αυτές τις αποθήκες ξεπερνούν τους 50 βαθμούς»!

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι «όλα τα βλήματα έχουν ήδη αφοπλιστεί δια της αφαίρεσης των εκρηκτικών μηχανισμών έναυσης», αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει τίποτα.
Γιατί δεν καταστρέφονται;
Το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί δεν καταστρέφονται οι επικίνδυνοι αυτοί απαρχαιωμένοι πύραυλοι τόσα χρόνια; Μια απάντηση είναι πως κάποιοι στο ΥΕΘΑ δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να εξασφαλίσουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την καταστροφή τους! Τώρα που έχουμε μπροστά μας την προχθεσινή κυπριακή τραγωδία, μήπως πρέπει άμεσα να δουν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τι μπορούν και τι οφείλουν να κάνουν για την καταστροφή των πυραύλων “ΝΙΚΗ”;
neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου