"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σπόροι τριγωνέλλας που πουλήθηκαν στην Ελλάδα είναι πιθανόν μολυσμένοι με e.coli

Σπόροι τριγωνέλλας , προέλευσης Αιγύπτου, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή φύτρων, πιθανόν να έχουν επιμολυνθεί από το βακτήριο e. coli σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ σπόροι τριγωνέλλας, με την εμπορική επωνυμία «Bockshornklee- Saat», προέλευσης Αιγύπτου, οι οποίοι διακινήθηκαν στην ελληνική επιχείρηση "Παραδοσιακή Ολύμπου ΑΒΕΕ" (Τσαλδάρη 8, Κατερίνη), μέσω της γερμανικής εταιρείας «Davert GmbH» ενδέχεται να είναι μολυσμένοι με το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli Ο104.
Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες των 125gr, με δύο ημερομηνίες ελάχιστης διατηρησιμότητας: 19.01.2012 και 24.05.2012 και είχε διακινηθεί στην Ελλάδα στις 13.08.2010 και 01.12.2010 αντίστοιχα. Η συνολική ποσότητα διακίνησης ήταν 24 τεμάχια.
Ο ΕΦΕΤ , και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, διενήργησε άμεσα σχετικούς ελέγχους στην επιχείρηση «Παραδοσιακή Ολύμπου ΑΒΕΕ» όπου διαπιστώθηκε ότι το σύνολο του προϊόντος, δηλαδή και τα 24 τεμάχια, έχει ήδη διατεθεί λιανικώς στους καταναλωτές.
Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), δεν έχουν παρατηρηθεί κρούσματα αιμολυτικού - ουραιμικού συνδρόμου (HUS) / STEC διάρροια στην περιοχή όπου διακινήθηκε το προϊόν.
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν για προληπτικούς λόγους καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου