"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Όλοι γνώριζαν την επικινδυνότητα των κοντέινερς.

 


Λευκωσία: Πληθαίνουν όλο και περισσότερα τα στοιχεία και οι αναφορές που επιρρίπτουν βαρύτατες ευθύνες και στον υπαρχηγό της Ε.Φ, Σάββα Αργυρού, σε σχέση με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».
Ο κ. Αργυρού, δύο 24ωρα πριν τη φονική έκρηξη, διαβεβαίωνε τον υπουργό Άμυνας Κώστα Παπακώστα, στην παρουσία του αρχηγού της Ε.Φ. Πέτρου Τσαλικίδη, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από το κατασχεθέν στρατιωτικό υλικό, και όλα αυτά στις 8/7/2011, δηλαδή τέσσερεις ημέρες μετά την πρώτη έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα από τα 98 εμπορευματοκιβώτια, για το οποίο μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ουδέποτε τέθηκαν ενώπιον του κ. Παπακώστα οι φωτογραφίες που λήφθηκαν στις 6 Ιουλίου στα διογκωμένα εμπορευματοκιβώτια, μετά από επιτόπια επίσκεψη αξιωματικών του ΓΕΕΦ στη ναυτική βάση στο Μαρί. Οι φωτογραφίες αφενός αποτύπωναν τον τεράστιο βαθμό επικινδυνότητας των εμπορευματοκιβωτίων, αφού έβλεπε κανείς το πόσο πολύ διογκώθηκαν από τις εσωτερικές εκρήξεις πυρίτιδας, έτοιμα να εκραγούν και, αφετέρου αποκάλυπταν πως δεν ήταν ένα το προβληματικό εμπορευματοκιβώτιο. Αυτές λοιπόν τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα, ο κ. Παπακώστας τις είδε για πρώτη φορά δημοσιευμένες στον Τύπο.

Τα ντοκουμέντα της σφαγής

Ο κίνδυνος για έκρηξη ήταν σε γνώση ΟΛΩΝ

Πυροτεχνουργοί: "Αποκλείεται η τυχαία ανάφλεξη των πυρομαχικών"

Η τραγωδία στην Κύπρο, η Χίλαρυ και τα Wikileaks

Τι έκρυβαν τα κοντέινερ

Υποψίες για απεμπλουτισμένο ουράνιο στο φονικό φορτίο Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
http://ixnos1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου