"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ξυλο σε βουλευτη του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία

nikos_tsonis

Δεκάδες "αγανακτισμένοι" της Λαμίας χτύπησαν και έβρισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ προχθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με το Lamia Report, ο βουλευτής είχε εγκλωβισθεί για αρκετές ώρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του μνημονίου.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.  Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι..

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τσώνης προκάλεσε αίσθηση στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο όταν είχε αναφερθεί στην ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη" και τους "τζάμπα μάγκες".
Να τι είχε πει:
Αγαπητοί συνάδελφοι, πριν από τρεις μέρες στη Λαμία κάποιος φίλος μου, που είχα και καιρό να τον δω, σταμάτησε μπροστά μου με τη μηχανή του και μου λέει απειλητικά: «Δεν φαντάζομαι να ψηφίσεις το Μεσοπρόθεσμο». Του λέω: «Δημητράκη, μην ανησυχείς. Είναι λυμένο το πρόβλημα.» «Δηλαδή;», με ρωτάει. «Έχουμε συνεννοηθεί επτά Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην το ψηφίσουμε». Μου λέει: «Σοβαρά μιλάς;» «Ναι» του απαντάω. «Ποιοι είστε;» Δεν μαρτυράω. «Αλήθεια λες;» «Αλήθεια λέω».
«Δεν μπορώ ρε συ να αντέξω την πλατεία, δεν μπορώ να με βρίζουν, να με λένε αλήτη, να με λένε κλέφτη κλπ.» Λέει: «Μα, θα φτωχύνουμε». «Ε, αφού το θέλουν οι πολλοί, ας φτωχύνουμε. Μαζί με αυτούς κι εγώ. Στο κάτω-κάτω τα καλύτερα χρόνια φτωχός τα πέρασα».
Μαρσάρει, αγαπητοί φίλοι, τη μηχανή και λέει: «Ρε συ, κοίταξε μην κάνεις καμιά «μ...» και δεν το ψηφίσεις». «Α, τζάμπα μάγκας Δημητράκο». Με όλο το σεβασμό που έχω προς το Κοινοβούλιο θέλω να πω ότι κι εδώ μέσα βλέπω πολλούς τζάμπα μάγκες. Και, δυστυχώς, βλέπω κι Αρχηγούς κομμάτων, αγαπητοί φίλοι.
whitetoweraris.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου