"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Υποβάθμιση Πορτογαλίας από Fitch

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Πορτογαλίας προχώρησε και ο οίκος αξιολόγησης, Fitch. Λίγες μέρες μετά την υποβάθμιση της χώρας από την Standard & Poors. O οίκος «έριξε» την αξιολόγηση της χώρας κατά τρεις βαθμίδες στο ΒΒΒ- από το Α-.
Παράλληλα, διατηρεί τις αρνητικές προοπτικές για την οικονομία της χώρας, προμηνύοντας στην ουσία άμεσα νέα υποβάθμιση.
Ο οίκος, σύμφωνα με αναλυτή του, θεωρεί απαραίτητη την εξωτερική βοήθεια προς την χώρα και βλέπει αυτό το ενδεχόμενο να καθυστερεί χρονικά με την μετάθεση των εκλογών για τις 5 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η Πορτογαλία, πέραν των εκλογών, ανακοίνωσε και χειρότερα του αναμενόμενου στοιχεία για το έλλειμμα του 2010 και το Δημόσιο χρέος που πλέον φτάνουν στο 8,6% και το 92,4% του ΑΕΠ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου