"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

"Υπάρχουν Γάλλοι μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών"στο Μαρακές

 
Γάλλοι υπάρχουν μεταξύ των νεκρών της επίθεσης που έγινε χθες, Πέμπτη, στο Μαρακές, στο Μαρόκο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο γαλλική κυβερνητική πηγή, η οποία δε διευκρίνισε τον αριθμό των Γάλλων που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση.

"Υπάρχουν Γάλλοι μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών", δήλωσε η πηγή αυτή, η οποία δεν κατονομάζεται, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.


Χθες η γαλλική προεδρία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στο Μαρακές υπάρχουν Γάλλοι, αλλά δε διευκρίνιζε αν αυτοί είναι νεκροί ή τραυματίες.


Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση του Μαρόκου, από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 6 ήταν Γάλλοι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου