"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Χάρης Παμπούκης, ο «άνθρωπος του προέδρου» και η σχεδιαζόμενη συνεργασία των δυνάμεων του Μνημονίου


Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Real News”, που κυκλοφορεί, o υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης ομιλεί υπέρ ενός προσκλητηρίου σε δυνάμεις και πρόσωπα εκτός ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.
Ο Χάρης Παμπούκης είναι υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης του Μνημονίου. Παραδοσιακά, τη θέση αυτή την καταλαμβάνουν έμπιστοι του εκάστοτε πρωθυπουργού. Επιπλέον, ο Παμπούκης δεν είναι οποιοδήποτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Και οι πέτρες ακόμα γνωρίζουν, ότι είναι προσωπική επιλογή του Jeffry και άνθρωπός του. Συνεπώς, οι δημόσια εκφρασμένες απόψεις του, πρέπει να θεωρούνται ως «η φωνή του κυρίου του». Αυτός ο «άνθρωπος του προέδρου», λοιπόν, έδωσε μια συνέντευξη στην “Real News” που κυκλοφορεί, στην οποία μίλησε για την ανάγκη «γενναίων αποφάσεων» και «εθνικής συνεννόησης για μια εθνική προσπάθεια” και τάχθηκε υπέρ ενός προσκλητηρίου από τον πρωθυπουργό σε δυνάμεις και πρόσωπα εκτός ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση. Το χαρακτήρισε «προσκλητήριο στους αρίστους». Επιπροσθέτως, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μιας πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας ότι «Οι εκλογές αποτελούν ύστατη λύση, όταν ο πρωθυπουργός κρίνει ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικές και κοινωνικές προϋποθέσεις για να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον».
Σίγουρα αυτά κάτι σας θυμίζουν. Κάπου τα’ χετε ξανακούσει. Αλλά, ίσως, δεν θυμάστε πότε κι από ποιόν. Να σας θυμίσουμε εμείς: Τα περί ανάγκης σχηματισμού «κυβέρνησης των αρίστων», από πρόσωπα (και κόμματα) εκτός ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ. προέρχονται από το σύνηθες… ρεπερτόριο του τηλεπροέδρου του μνημονιακού τηλεπτώματος, Γ. Καρατζαφέρη. Ο οποίος επιπλέον, ζητά επιμόνως τον τελευταίο καιρό πρόωρες εκλογές. Μάλιστα, την Παρασκευή αποχώρησε θεατρινίστικα από τη βουλή, λέγοντας ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές εδώ και τώρα (ο ίδιος είχε πει προ μηνός ότι «οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν, θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην οικονομία»)!
Τι σημαίνει αυτή η απόλυτη σύμπτωση απόψεων –ακόμα και των εκφράσεων!- του ζητωμνημονιακού τηλεπροέδρου και του «ανθρώπου του προέδρου»; Μα τι άλλο; Ο τηλεπρόεδρος είναι ο ΛΑ(Γ)ΟΣ όλων των αποφάσεων του Jeffry, αρχής γενομένης από την προσφυγή στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ («Εγώ αυτό που σκέφτεται τώρα η κυβέρνηση, το είχα πει από την πρώτη στιγμή, πάμε στο ΔΝΤ τρέχοντας». Ο «δοκιμαστής» του*. Ρίχνει την ιδέα που του σφυράνε, προετοιμάζεται η κοινή γνώμη, βολιδοσκοπούνται οι αντιδράσεις και ακολουθεί η υλοποίηση. Τουτέστιν, να περιμένουμε πρόωρες εκλογές με απώτερο σκοπό την συγκυβέρνηση των… αρίστων (Καρατζαφέρης, Ντόρα, Κουβέλης, Τρεμόπουλος και… λοιπές μνημονιακές δυνάμεις). Ώρε ντομάτες που θα πέσουν. Κι όχι τίποτα άλλο, είναι και… ακριβές…
*Παλιά, οι βασιλείς, άρχοντες κ.λπ., υπό τον φόβο της δηλητηρίασης, είχαν δοκιμαστές φαγητών. 
 Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου