"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση κατά Λοβέρδου διέταξε η εισαγγελέας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, στους Αγίους Αναργυρους διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Η εισαγγελέας ζητά να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης που δέχθηκε ο υπουργός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα: Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων, Πολύδωρος Πελέκας, ο οποίος υπέστη διάσειση, και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν την ώρα της άφιξης του υπουργού σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.

Το θέμα προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, αφού το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του κατηγόρησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι ευθύνεται για την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου