"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Με αγωγές κατά του Δημοσίου απειλεί η ΓΕΝΟΠ

Αγωγές κατά της Πολιτείας ενδέχεται να καταθέσει η ΓΕΝΟΠ, ως αντίδραση στα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος τόνισε: "Ετοιμαζόμαστε να καταθέσουµε αγωγές εναντίον της Πολιτείας, γιατί οι εργαζόμενοι έχουν ενσωματωμένα στα πάγια της ΔΕΗ 12 δισ. ευρώ από τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα".
Πρόσθεσε δε ότι θα ζητήσει από τον εισαγγελέα να ανοίξουν οι λογαριασµοί όλων των στελεχών της ΓΕΝΟΠ που έχουν περάσει από το Δ.Σ. του συνδικάτου, από το 1999 έως σήµερα. "Και πρωτίστως θα ζητήσω το άνοιγµα των λογαριασµών και η εξέταση του πόθεν έσχες να ξεκινήσει από µένα", σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου