"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Λήστεψαν και πυροβόλησαν τον Μπαϊρακτάρη

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα ένας από τους ιδιοκτήτες του γνωστού ψητοπωλείου «Μπαϊρακτάρης» στο Μοναστηράκι, τον οποίο πυροβόλησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του στου Γκύζη.

Λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης επέστρεφε στο σπίτι του στου Γκύζη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αγνώστους, οι οποίοι του είχαν στήσει ενέδρα.

Οι δράστες έβγαλαν πιστόλι και απείλησαν τον κ. Μπαϊρακτάρη, ζητώντας του να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα που μετέφερε.

Εκείνος αντιστάθηκε, αρνούμενος να αφήσει τον χαρτοφύλακα από τα χέρια του, και τότε οι άγνωστοι άνδρες τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα και εξαφανίστηκαν. Ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χαρτοφύλακας δεν περιείχε χρήματα, αλλά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου