"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αποπέμφθηκε η διοικητής του «Αλεξάνδρα»

Στην απόλυση της διοικήτριας του «Αλεξάνδρα», καθώς και του αναπληρωτή διοικητή, προχώρησε ο υπουργός Υγείας, μετά την παράδοση του πορίσματος για τις εφημερίες στο νοσοκομείο. Η απομάκρυνση της Έλενας Ρογδάκη έφερε και την πρώτη de facto... συγχώνευση νοσοκομείων, καθώς τη διοίκηση αναλαμβάνει ο διοικητής του μαιευτηρίου «Έλενα», Νίκος Φαλδαμής, ο οποίος θα συνδιοικεί τα δύο νοσοκομεία.
Σημειώνεται ότι η κ. Ρογδάκη είχε προχωρήσει στην αναστολή των εφημεριών, επικαλούμενη έλλειψη υγειονομικών υλικών και πληρότητα κλινών. Ωστόσο, σύμφωνα με αιφνιδιαστική έρευνα του διευθυντή της Α' Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν 37 κενά κρεβάτια, τα οποία φέρεται να κρατούσαν γιατροί για δικούς τους ασθενείς, καθώς και επάρκεια υλικού.
Ο υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση, το πόρισμα της οποίας έφτασε στα χέρια του σήμερα το μεσημέρι.
Παράλληλα, ασκούνται πειθαρχικές διώξεις εις βάρος της διοικητικής διευθύντριας του νοσοκομείου, του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής και διοικητικού υπαλλήλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου