"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Κίνδυνος να «χαθεί» το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

great_alexΜε αφορμή την καθυστέρηση, από την νέα δημοτική αρχή, της τοποθέτησης, στην πλατεία Κοτζιά, του «Έφιππου Ανδριάντα» του Μεγ. Αλεξάνδρου, που αποτελεί δωρεά του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη, Γιάννη Παππά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε καυστικά:
«Η αδυναμία του κ. Γιώργου Καμίνη, στους πρώτους μήνες της θητείας του στον δημαρχιακό θώκο, να διαχειριστεί κρίσεις (Υπατία, συμβασιούχοι) είναι γνωστή σε όλους.
Επίσης γνωστή είναι και η ηθελημένη κωλυσιεργία του νέου δημάρχου να πάρει θέση σε φλέγοντα ζητήματα της Αθήνας (Διπλή Ανάπλαση, Τζαμί).
Αυτό, όμως, που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η παντελής ανικανότητα της νέας δημοτικής αρχής να χειριστεί ακόμα και απλά θέματα, όπως η περίπτωση της τοποθέτησης του «Έφιππου Ανδριάντα» του Μεγ. Αλεξάνδρου, στην πλατεία Κοτζιά.
Χωρίς ουσιαστική δικαιολογία, ο κ. Καμίνης και οι συνεργάτες του έχουν αναβάλει, ήδη, δύο φορές, στην αρμόδια Επιτροπή του Δήμου τη συζήτηση και την τελική έγκριση της τοποθέτησης του έργου, με κίνδυνο η πόλη μας να κινδυνεύει να χάσει το έργο του διάσημου Έλληνα γλύπτη Γιάννη Παππά, καθώς ο υιός του, Αλ. Παππάς, ενδεχομένως να το δωρίσει στο Μουσείο Μπενάκη, όπου και φυλάσσεται μέχρι σήμερα.
Η απόφαση για την τοποθέτηση του ανδριάντα είχε ληφθεί με γνώμονα το σεβασμό στο πρόσωπο του περίφημου γλύπτη και στην ιστορία του Μεγ. Αλεξάνδρου.
Εάν ο κ. Καμίνης έχει διαφορετική άποψη για την ιστορία και την παγκοσμιότητα του ρόλου του Μεγ. Αλεξάνδρου θα παρακαλούσα να ενημερώσει σχετικά τον Ελληνικό λαό».
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου