"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

.Μπαράζ διαρρήξεων και εμπρησμών σε Αθήνα και Σαλαμίνα


Σπίτια στη Σαλαμίνα, σταθμευμένα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αλλά και βιτρίνες καταστημάτων σε Μοσχάτο, Αθήνα και Κυψέλη, καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, από διαρρήκτες και εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν τοποθετηθεί.
Τρία σπίτια στη Σαλαμίνα τυλίχτηκαν στις φλόγες από διαρρήκτες, οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, με αποτέλεσμα δύο από τα σπίτια να υποστούν σοβαρές ζημιές.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2.00 τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Ευρυβιάδου, όπου δράστες διέρρηξαν εξοχικό σπίτι και έβαλαν φωτιά σε κουρτίνα του παραθύρου την οποία περιέλουσαν με οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.
Πενήντα λεπτά αργότερα, στην οδό Αρτέμιδος, οι εισβολείς διέρρηξαν άλλη εξοχική κατοικία στην οποία, επίσης έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι επιθέσεις αυτές έκλεισαν στις 3.25 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αιαντίου, και πάλι στη Σαλαμίνα όπου οι διαρρήκτες πυρπόλησαν μια ακόμη εξοχική κατοικία, με σοβαρές υλικές ζημιές.
Στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Μοσχάτο, άγνωστος αριθμός ατόμων έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα.
Μία ώρα αργότερα στη συμβολή των οδών Χριστιανουπόλεως και Πανδοσίας, στην Αθήνα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από τρία γκαζάκια εκ των οποίων εξερράγησαν τα δύο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να υποστούν ζημιές μια μοτοσικλέτα και δύο σταθμευμένα οχήματα.
Στη 1.50 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Κασταλίας και Κερκύρας στην Κυψέλη εξερράγη και άλλος αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και τρία σπρέι στην είσοδο καταστήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.
Στο Περιστέρι, στις 2.00 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Πελοπίδα και Πλουτάρχου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και σε σταθμευμένο ΙΧ με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.
Το μπαράζ των εμπρησμών ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 5.00 το πρωί της Κυριακής όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Καρύστου στους Αμπελόκηπους η οποία επεκτάθηκε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία τα δύο καταστράφηκαν ενώ το τρίτο υπέστη υλικές ζημιές.
Για τις εμπρηστικές επιθέσεις γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου