"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

UFO ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;


Περίπου ένα μήνα πριν από αυτό το βίντεο ένα δημοσίευμα ανέφερε σε μια μεγάλη σειρά εμφανίσεων UFO που σημειώθηκαν στην περιοχή του Ιρκούτσκ στη Σιβηρία της Ρωσίας. Εκατοντάδες χωρικοί είδαν ένα τεράστιο αντικείμενο, λαμπερό ροζ και μπλε να εκσφενδονίζεται προς τη Γη και να συντρίβεται  στο έδαφος σε μια δασώδη περιοχή. Το γεγονός έλαβε εκτεταμένη κάλυψη στη Ρωσία και έχει αναφερθεί από την Inter-fax, το  πρακτορείο ειδήσεων της κυβέρνησης της Ρωσίας (Δείτε το άρθρο εδώ). Στη Δύση το γεγονός αγνοήθηκε παντελώς, αν δεν κρατείται εσκεμμένα από τη δημόσια θέα.
Μια τεράστια ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών , πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και αξιωματούχοι του υπουργείου επιστήμης ήταν στον τόπο της συντριβής UFO μέσα σε λίγες ώρες από τις συμβάντος. Τώρα φαίνεται ότι ένα βίντεο έχει διαρρεύσει επάνω στο Διαδίκτυο που δείχνει μια νεκρή Alien (βλέπε βίντεο παρακάτω), που βρέθηκε στη Δημοκρατία της Buryatia, όχι μακριά από την περιοχή της συντριβής UFO.
kastania1.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου