"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Η Συρία μέγα θέμα για τον αυριανό βασιλικό γάμο! Διαβάστε ποιο είναι το πρόβλημα.

Μεγάλο θέμα προέκυψε για τον βασιλικό γάμο που αναμένεται αύριο στο Λονδίνο.
Ανώτερος εκπρόσωπος του συριακού καθεστώτος, το οποίο έχει προκαλέσει τη διεθνή καταδίκη για τη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών, εξακολουθεί να είναι στην λίστα καλεσμένων!

Ο S.Khiyami, ο πρέσβης της Συρίας στο Λονδίνο, θα είναι απ΄ ότι φαίνεται ευπρόσδεκτος στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, παρά τους φόβους ότι ο Πρόεδρος Άσαντ ετοιμάζει μια άλλη βίαιη καταστολή μετά από προσευχές της Παρασκευής.

Ο πρεσβευτής κλήθηκε στο Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών χθες να του επισημανθεί ότι η χρήση βίας από το συριακό στρατό εναντίον διαδηλωτών το Σαββατοκύριακο ήταν απαράδεκτη, και ότι οι δολοφονίες πρέπει να σταματήσουν.

Όμως διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι η πρόσκληση για το βασιλικό γάμο, δεν είχε ανακληθεί. «Η τελική απόφαση θα πρέπει να ληφθούν εντός των επόμενων ωρών”,λένε διπλωματικές πηγές στο Λονδίνο!

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου