"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Και «σοσιαλισμός» και βαρβαρότητα


Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα είχε πει η Ρόζα Λούξεμπουργκ, αλλά οι κακοί μαθητές του σοσιαλισμού στο ΠΑΣΟΚ το άλλαξαν λίγο και έφεραν μαζί τους και τη Βαρβαρότητα.
Η σημερινή σύγκρουση των αρχηγών στη Βουλή για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, ανέδειξε το θέμα αυτό αφού ο πρωθυπουργός απέφυγε για ακόμη μια φορά να πει έστω μια καλή κουβέντα για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αρχίζουν να νιώθουν στο πετσί τους της Βαρβαρότητα. Άλλωστε, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, η ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας στις 4/10/2009  από το ΠΑΣΟΚ έγινε για να βρουν τρόπο να αποφύγουν το παγόβουνο που ερχόταν και όχι για να βουλιάξουν το καράβι. Τελικά όμως η κυβέρνηση επέλεξε να βουλιάξει αύτανδρο το καράβι. Διότι μπορεί τελικά να μην χρεοκοπήσουμε ως χώρα, να μην πτωχεύσουμε ως Ελλάδα, αλλά σίγουρα θα φτωχύνουμε ως πολίτες με τον πιο βάρβαρο τρόπο.
Μετά τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μετά την απώλεια, ουσιαστικά, του 14ου μισθού και με την ανεργία σοκ να είναι προς των πυλών, ήρθε το φορολογικό νομοσχέδιο για να αποτελειώσει τους Έλληνες. Φορολογεί ό,τι κινείται, το ακίνητο αποτελεί ακόμη μια φορά πηγή εσόδων για το κράτος, όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαίνουν στη φάκα της εφορίας. Ακόμη και η αποζημίωση για την απόλυση κάθε κακόμοιρου που χάνει τη δουλειά του σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θεωρείται εισόδημα και φορολογείται.
Η κατάργηση ή μείωση των φοροαπαλλαγών αποτελεί το “κρυφό” τσεκούρι στα εισοδήματα ενώ η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει την κουβέντα στα προνόμια ορισμένων ομάδων όπως οι δικηγόροι, οι ταξιτζήδες, η Εκκλησία. Βεβαίως και αυτοί να πληρώσουν, αλλά αλλού είναι το θέμα. Είναι ότι πάλι οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν την κρίση.
Αν αυτή ήταν η συνταγή της… επιτυχίας της κυβέρνησης τότε τι κάναμε εκλογές για νέα κυβέρνηση με νέες ιδέες;  Βγάζαμε και μόνοι μας τα μάτια μας.
Φρέσκιες ιδέες ζητάμε από την… λαοπρόβλητη κυβέρνηση, όχι βαρβαρότητα.
«Έχουμε λεφτά μέχρι τα τέλη Απριλίου» είπε τη Δευτέρα ο Φ. Σαχινίδης, υφυπουργός Οικονομίας, επιβεβαιώνοντας το μέγεθος του προβλήματος στα δημόσια ταμεία. Έχουμε δηλαδή να πληρώσουμε μισθούς, συντάξεις και δώρα Πάσχα και μετά θα… βγούμε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα να ζητιανεύουμε χρήματα.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιμένει σε μια, μάλλον ανέξοδη πολιτική, αυτή της άρνησης να ζητηθεί βοήθεια από την ΕΕ (κάτι που σήμαινε ουσιαστικά παραδοχή χρεοκοπίας της χώρας) σε συνδυασμό με τον εκβιασμό (που πλέον δεν έχει διαπραγματευτική ισχύ) της προσφυγής στο ΔΝΤ.
Η Μέρκελ επιμένει να μη δίνει βοήθεια αν αυτό δεν ζητηθεί από τον Γ. Παπανδρέου, η Ευρώπη είναι πάντα διχασμένη και ανίκανη να βρει ένα σχέδιο σωτηρίας, το ΔΝΤ από την άλλη έχει χρήματα, αλλά όχι τόσα που θα σώσουν την ελληνική οικονομία. Μπορεί να δώσει 10-15 δισ. με καλό επιτόκιο αλλά με επαχθείς όρους, αλλά μετά το καλοκαίρι που θα τελειώσει το ρευστό τι θα κάνει η Ελλάδα;
Όλοι, με λίγα λόγια, με προεξάρχουσα την κυβέρνηση, δείχνουν να έχουν χάσει τη μπάλα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα ταμεία αδειάζουν επικίνδυνα.
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι θα πάμε σε νέο δανεισμό με επιτόκιο πάνω από 6%, επομένως θα συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος των δανείων που παίρνουμε με επιτόκια – φωτιά και μετά δεν έχουμε να τα αποπληρώσουμε υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.
.antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου