"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Σκάνδαλο: Χιλιάδες συντάξεις ΟΓΑ σε Αλβανούς! ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ...ΑΜΕΣΑ!!!

Κύκλωμα που για χρόνια λυμαίνεται τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων «βαφτίζοντας» ως Βορειοηπειρώτες Αλβανούς υπηκόους για να παίρνουν σύνταξη ΟΓΑ, καταγγέλλει η εφημερίδα Πρωινός Λόγος των Ιωαννίνων. Τονίζοντας ότι η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων έχει ενημερωθεί πολλάκις για το σοβαρότατο θέμα, γίνεται λόγος για μεγάλο αριθμό Αλβανών που λυμαίνονται έτσι τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων αγροτών, καθώς με το κατάλληλο ποσό εξασφάλισαν να μπουν σε μία λίστα συνολικά 18.000 Βορειοηπειρωτών που λαμβάνουν σύνταξη από τον ΟΓΑ!

Μάλιστα, καταγγέλλεται ότι η όλη ιστορία γίνεται εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εικόνα αυτή τη στιγμή για το πόσοι και για πόσα χρόνια έπαιρναν σύνταξη-μαϊμού!
Τώρα ζητά τα δικαιολογητικά ο ΟΓΑ!
Μετά από πολλές καταγγελίες και αφού -καθώς φαίνεται- το νερό ξεχείλισε από το ποτήρι, ο ΟΓΑ αποφάσισε (τώρα!) να ζητήσει από τους δικαιούχους Βορειοηπειρώτες επικυρωμένα δικαιολογητικά για αν διαπιστώσει ποιοι δικαιούνται να λαμβάνουν σύνταξη και ποιοι όχι!
Προκειμένου να ξεκαθαρίσει «η ήρα από το στάρι», ο ΟΓΑ ειδοποίησε ότι για να συνταξιοδοτηθούν ομογενείς από την Αλβανία θα πρέπει να προσκομίσουν
πρόσθετα δικαιολογητικά, μεταξύ των οποίων επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και υπεύθυνη δήλωση για το ποσό σύνταξης που λαμβάνουν από τον αλβανικό φορέα.
Συντάξεις και σε αγρότισσες μαΐμού που δεν έχουν δει χωράφι ούτε από… φωτογραφία
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Διοίκηση του ΟΓΑ έχει αποφασίσει -έστω και τώρα- να αντιμετωπίσει και λοιπά χρόνια προβλήματα του Οργανισμού.
Έτσι, μετά το θέμα με τις χιλιάδες συντάξεις σε Αλβανούς που βαφτίστηκαν Έλληνες από επίορκους υπαλλήλους, ο ΟΓΑ φέρεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει στην περιοχή της Ηπείρου (πιθανόν και γενικότερα) το φλέγον ζήτημα των συντάξεων σε αγρότισσες-μαϊμού που δεν έχουν δει χωράφι ούτε… με το κυάλι!
«Οι επιθεωρητές του ΟΓΑ εάν κάνουν συστηματικό και λεπτομερή έλεγχο για τις συντάξεις που έχουν χορηγηθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΓΑ προσθέτοντας ότι αρκετοί αρμόδιοι Δήμων και Κοινοτήτων θα χάσουν τον ύπνο τους και οι αγρότισσες-μαϊμού το… χαρτζιλίκι τους!

star

 κατοχικά νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου