"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Οκτώ ανθρακωρύχοι παγιδεύτηκαν σε ορυχείο στην Κίνα

Παγιδευμένοι μέσα σε ορυχείο βρίσκονται από χθες οκτώ ανθρακωρύχοι στην επαρχία Γκουιζιού, στη νοτιοδυτική Κίνα, όπως μετέδωσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα.

Στο ορυχείο εργάζονταν 45 ανθρακωρύχοι. Όταν οι στοές του πλημμύρισαν, οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια σώοι, ωστόσο οκτώ συνάδελφοί τους παγιδεύτηκαν.

Το 2010 τουλάχιστον 2.433 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστυχήματα σε ανθρακωρυχεία στην Κίνα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Ωστόσο τα στοιχεία αμφισβητούν μη κυβερνητικές οργανώσεις προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων που επιμένουν ότι οι πραγματικοί αριθμοί είναι πολύ υψηλότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου