"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πολίτες απέκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Πρωινό ραντεβού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έδωσαν οι πολίτες, ο δήμος και οι φορείς της περιοχής, οι οποίοι προχώρησαν σε τετράωρο αποκλεισμό. Από τις 7 έως τις 11 το πρωί οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο σημείο, σε μια προειδοποιητική πρώτη διαμαρτυρία για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή.
Με τον αποκλεισμό, δεν επετράπη η είσοδος και η έξοδος από το λιμάνι σε κανένα αυτοκίνητο.
Ο δήμαρχος της Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κάτσινος προειδοποίησε πως θα προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις. «Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για κίνηση ρατσισμού κατά αυτών των απεγνωσμένων ανθρώπων. Κατάφεραν να καταστρέψουν την ηρεμία της περιοχής, να εξαφανίσουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα, που καθημερινά οξύνονται και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξή τους. Τη λύση πρέπει να τη δώσει η κυβέρνηση. Έχουμε καλέσει κατ’ επανάληψη των αρμόδιο υπουργό κ. Παπουτσή να έλθει στην Ηγουμενίτσα, να δει από κοντά το πρόβλημα και από κοινού να προωθήσουμε λύσεις. Δεν μπορεί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συμπαραστάτες των κατοίκων της περιοχής εμφανίσθηκαν και οι οδηγοί των φορτηγών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα με τους λαθρομετανάστες, ενώ αρκετοί συνάδελφοί τους βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, όταν εντοπίστηκαν στα αυτοκίνητά τους λαθρομετανάστες, που είχαν μπει κρυφά ανάμεσα στα εμπορεύματα που μετέφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου