"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Φοβούνται ότι θα πεθάνουν από τη ραδιενέργειαΒρέφος ελέγχεται για ραδιενέργεια
Την ώρα που οι ειδικοί του ΟΗΕ προτείνουν επέκτασης της ζώνης εκκένωσης γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα, που επλήγη από το σεισμό των 9 ρίχτερ, οι εργαζόμενοι στον σταθμό φοβούνται ότι θα πεθάνουν ενώ προσπαθούν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Η αποκαλούμενη ομάδα «Φουκουσίμα 50», των εργαζομένων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις που προσπαθούν να προλάβουν την ολοκληρωτική καταστροφή των αντιδραστήρων, έχει εκτεθεί πολλές φορές σε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια η μητέρα ενός 32χρονου, μέλους της Φουκουσίμα 50, στο Fox News, επισήμανε: «Ο γιος μου και οι συνάδελφοί του το έχουν συζητήσει και έχουν υποσχεθεί να πεθάνουν, αν χρειαστεί, για να σώσουν τη χώρα. Μου είπε ότι το δέχτηκαν ότι πιθανόν όλοι θα πεθάνουν από τη νόσο που προκαλείται εξαιτίας της έκθεσης σε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας μεσοπρόθεσμα ή από καρκίνο μακροπρόθεσμα».

Η γυναίκα μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν εντολή από την εταιρία που το διαχειρίζεται, Tepco, να μη μιλούν στα μέσα ενημέρωσης ή στις οικογένειές τους,  για να μην προκαλούν πανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου