"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Εσβησαν» τ' αστέρι της Βεργίνας

 
«Σβήνει» από τα πτυχία του το αστέρι της Βεργίνας το κρατικό πανεπιστήμιο του Στιπ, ύστερα από παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.
Το θέμα της χρήσης του συμβόλου ανέδειξε στις αρχές της εβδομάδας ο τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Α1», σχολιάζοντας ότι προκαλεί έκπληξη και μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος της χώρας, καθώς η προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης βρίσκεται στην τελική φάση της. Σε σχετική επιστολή του ΥΠΕΞ προς την πρυτανεία του Πανεπιστημίου αναφέρεται ότι σύμφωνα με την ενδιάμεση διμερή συμφωνία, η ΠΓΔΜ υποχρεούται «να μη χρησιμοποιεί καθ' οιονδήποτε τρόπο το σύμβολο σε όλες τις μορφές του». Με ανακοίνωσή της η πρυτανεία υποστηρίζει ότι το Πανεπιστήμιο του Στιπ, που ιδρύθηκε το 2007, κάνει αμέσως αποδεκτές τις υποδείξεις του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου