"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Άσυλο» στην Ελβετία βρήκε το Wikileaks Ο αμερικανικός πάροχος που το φιλοξενούσε έβαλε «λουκέτο» στο site


Διαδικτυακό «άσυλο» στην Ελβετία βρήκε ο ιστότοπος Wikileaks, μετά το «λουκέτο» που έβαλε στο site η αμερικανική εταιρεία που το φιλοξενούσε. Το site λειτουργεί πλέον στη διεύθυνση http://wikileaks.ch .
Η EveryDNS, που φιλοξενούσε στους
servers της το domain Wikileaks.org, διέκοψε την πρόσβαση στον ιστότοπο στις 5:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), επικαλούμενη αλλεπάλληλες επιθέσεις από χάκερ.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, το
site του Τζούλιαν Ασάνζ επανήλθε στον Παγκόσμιο Ιστό, αυτή τη φορά από ελβετική διεύθυνση, αμφισβητώντας -με ανακοίνωσή του- ότι το προηγούμενο domain είχε γίνει πράγματι στόχος επιθέσεων.
Η εταιρεία EveryDNS ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι διέκοψε την πρόσβαση στο Wikileaks, επειδή οι επιθέσεις που σημειώθηκαν θέτουν σε κίνδυνο την υποδομή της και την πρόσβαση σε περίπου 500.000 δικτυακούς τόπους.

«Το Wikileaks.org έχει γίνει στόχος επιθέσεων. Οι επιθέσεις αυτές, καθώς και μελλοντικές επιθέσεις, θέτουν σε κίνδυνο όλη την υποδομή της EveryDNS», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Wikileaks έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, στη σελίδα του στο Twitter: «Το 'κατέβασμα' του Wikileaks από το everydns.net, έπειτα από επιθέσεις που ισχυρίζεται ότι έγιναν, μας κάνει πιο δυνατούς».

Το Wikileaks έχει προηγουμένως υποστηρίξει ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, καθώς και άλλων χωρών, έχουν στοχοποιήσει το
site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου