"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΝτεΝίρο, Ρεντφορντ και Στινγκ στο πλευρό της Ιρανής "μοιχού"

Έκκληση για την απελευθέρωση της Ιρανής, η οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού, απηύθυναν με κοινή...
 
ΝτεΝίρο, Ρεντφορντ και Στινγκ στο πλευρό της Ιρανής μοιχού
...τους δήλωση 80 καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ανάμεσα στους οποίους οι ηθοποιοί Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο τραγουδιστής Στινγκ και ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Κουσνέρ.

Η Σακινέ Μοχαμαντί Αστιανί είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της αλλά η εκτέλεση της ποινής της ανεστάλη μετά τη διεθνή κατακραυγή.

«Η Σακινέ Μοχαμαντί Αστιανί έχει υποφέρει αρκετά», αναφέρουν οι υπογράφοντες σε ανοιχτή επιστολή τους προς τον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί και τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας The Times.
«Εμείς που υπογράφουμε, καλούμε την κυβέρνηση του Ιράν να απελευθερώσει αμέσως την κυρία Αστιανί, το γιο και το συνήγορο της, από τη φυλακή», σημειώνεται στην επιστολή.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι επίσης η επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάθριν Άστον, ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, Εντ Μίλιμπαντ, ο δήμαρχος του Παρισιού, Μπερτράν Ντελανοέ και ο Νιγηριανός κάτοχος του βραβείου νόμπελ για τη λογοτεχνία, Ουόλε Σογίνκα.

Η ποινή της Αστιανί να λιθοβολισθεί για μοιχεία, η οποία είναι το μόνο έγκλημα που επιφέρει τέτοια ποινή σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο της Σαρία, ανεστάλη νωρίτερα φέτος, αλλά η ίδια εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την πιθανότητα της εκτέλεσης δι’ απαγχονισμού για τη συμμετοχή της στη δολοφονία του συζύγου της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χαρακτηρίσει την ποινή «βάρβαρη», το Βατικανό απηύθυνε έκκληση για επιείκεια και η Βραζιλία, η οποία προσπάθησε να μεσολαβήσει στη διαμάχη του Ιράν με τη Δύση για το πυρηνικό πρόγραμμα του, προσέφερε άσυλο στην Αστιανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου