"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στοκχόλμη: Είχε συνεργούς ο βομβιστής, λέει ο εισαγγελέας

Ο Σουηδός εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση της διπλής βομβιστικής επίθεσης στη Στοκχόλμη το απόγευμα του Σαββάτου...
 
Στοκχόλμη: Είχε συνεργούς ο βομβιστής, λέει ο εισαγγελέας
...δήλωσε ότι φερόμενος ως βομβιστής έδρασε μόνος του, όμως είχε συνεργούς σε αυτή την πολύ καλά σχεδιασμένη επίθεση. «Όπως βλέπουμε τα πράγματα τώρα ο ύποπτος έδρασε μόνος του. Όμως σύμφωνα με την εμπειρία μας, γενικά υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι σε τέτοιες υποθέσεις», δήλωσε ο εισαγγελέας Τόμας Λίντστραντ σε συνέντευξη Τύπου.

Η επίθεση ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη, σύμφωνα με τον εισαγγελέα και η αποτυχία της οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πολύ νωρίς.

Πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ επεσήμανε σήμερα ότι δεν θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική της χώρας και κυρίως η εμπλοκή της στο Αφγανιστάν μετά τις επιθέσεις.

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στην Στοκχόλμη το Σάββατο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος - ο δράστης- και να τραυματιστούν δύο.

Λίγο πριν τις εκρήξεις, η υπηρεσία πληροφοριών της Σουηδίας και το πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ έλαβαν ηχητικό μήνυμα που προειδοποιούσε για τις επιθέσεις, τονίζοντας πως αποτελούν αντίποινα για τον πόλεμο κατά του Ισλάμ που διεξάγει η Σουηδία, ειδικά στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου