"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Φρουτάκια και Siemens στο υπουργικό

Μια νέα μέθοδος καθιερώνεται πλέον από τον πρωθυπουργό στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.
Θέμα του σημερινού video που πρόβαλε στους υπουργούς ήταν «Πώς να εμπνεύσεις ηγεσία».
Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου προβάλλει video γύρω από το τραπέζι του υπουργικού.
Φρουτάκια
Ένα από τα θέματα που απασχόλησε τη συνεδρίαση ήταν ο λεγόμενος παράνομος τζόγος και τα φρουτάκια με τον Δημήτρη Ρέππα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να υπεραμύνονται της επαναφοράς των σχετικών μηχανημάτων στην προοπτική της αύξησης των κρατικών εσόδων.
Εκείνη την ώρα παρενέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος συμφώνησε στο να γίνει κάτι τέτοιο, ώστε να μην πηγαίνει «ο κάθε μεθυσμένος και να χάνει τα λεφτά του», να γίνει όμως συντεταγμένα.

Αστειευόμενος ο Δημήτρης Ρέππας είπε: «Ήμουν κι εγώ σ’ εκείνο το υπουργικό συμβούλιο που ασπαζόμασταν το κοράνι» (σ.σ. εννοώντας τα περί απαγόρευσης του παράνομου τζόγου κλπ.) για να πάρει την απάντηση του κ. Βενιζέλου: «Ναι, τότε όμως δεν κάναμε περιτομή».
Αμέσως ο κ. Ρέππας του απάντησε: «Την κάναμε την περιτομή αλλά μόνοι μας, όχι δημόσια».
Siemens
Σε ότι αφορά τη Siemens, ο πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος το Ελληνικό Δημόσιο να διεκδικήσει τη ζημιά. Προς αυτή την κατεύθυνση, έδωσε εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να κινηθεί νομικά και να εξετάσει τα περιθώρια και τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα θα διεκδικήσει αποζημίωση. Ανακοίνωσε επίσης ότι η χώρα θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και στα Ελληνικά Δικαστήρια με αγωγή για ηθική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου