"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Επιστήμονες : Το κλίμα “γεννά” τον καρκίνο


Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα κινδύνου. Η προειδοποίηση έρχεται από μια νέα διεθνή μελέτη και συνδέεται με τις κλιματολογικές αλλαγές.
Τα φύλλα των πάγων που λιώνουν απελευθερώνουν ρύπους, οι οποίοι αιωρούνται στα ατμοσφαιρικά στρώματα. Στη συνέχεια εισχωρούν στη τροφική αλυσίδα με αποτέλεσμα να εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό δημιουργώντας πολλές εκ των παθήσεων που χτυπούν τον άνθρωπο στη σύγχρονη κοινωνία. Καρδιακές παθήσεις, στειρότητα, καρκίνος, είναι μερικές μόνον από τις ασθένειες που θεωρούνται πως ευθύνονται για το αποτέλεσμα της έρευνας. Το αποτέλεσμα του φαινομένου της πρόωρης τήξεως των παγετώνων, της αυξανόμενης θερμοκρασίας, καθώς και άλλων ακραίων καιρικών φαινομένων φαίνεται να φέρουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την μεταφορά ρύπων σε ωκεανούς και ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια με την έκθεση του ανθρώπου στην ατμόσφαιρα, τα μικροσκοπικά αυτά σωματίδια εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι επιστήμονες ανησυχούν ιδιαίτερα που τις τελευταίες δεκαετίες το φαινόμενο αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις.
Ο Donald Cooper, του προγράμματος περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών, η έκθεση του οποίου έχει δημοσιευθεί στις συνομιλίες του ΟΗΕ για το κλίμα στο Κανκούν του Μεξικό, δήλωσε πως τα φύλλα πάγου που αποδεσμεύτηκαν έχουν παγιδευμένα ΕΟΡ τα οποία καταλήγουν σε θάλασσες και ατμόσφαιρα.

Ακραία καιρικά φαινόμενα – όπως η φετινές καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν – αποδέσμευσαν απαγορευμένους ρύπους οι οποίοι κάποια στιγμή θα απελευθερωθούν.
Οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι πιθανόν να αυξήσουν την εξάπλωση της ελονοσίας – ωστόσο η αλόγιστη χρήση σπρέι όπως το DDT, κατά το παρελθόν δημιούργησε πρόβλημα στο περιβάλλον.

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά όλα τα μέρη του κόσμου, οι ρύποι δεν σέβονται σύνορα. Ταξιδεύουν χιλιάδες μίλια και συνεχίζουν να είναι ενεργοί», λέει ο Μr Cooper «πολύ μικρές ποσότητες των επίμονων οργανικών ρύπων εισχωρούν στην τροφική αλυσίδα, άλλοι συσσωρεύονται στα υψηλότερα επίπεδα και καταλήγουν στην τροφική αλυσίδα. Και είναι το τέλος της τροφικής αλυσίδας μας, δεδομένου πως πια ανιχνεύτηκαν τόσο στο γάλα της μητέρας που θηλάζει το βρέφος της, όσο και στο αίμα. «Δεν έχει σημασία αν ζείτε στη Κένυα ή στη Βρετανία, τα τρόφιμα που οι ρύποι επηρεάζουν, βρίσκονται παντού και σε ολόκληρο το κόσμο».
Η μελέτη του ΟΗΕ απέδειξε, πως τα επίπεδα των επίμονων οργανικών ρύπων μετρούμενη στο μητρικό γάλα και αίμα, αυξάνεται σταδιακά και στον έλεγχο των ορμονών βρέθηκε πως ήταν συνδεδεμένες οι αντιδράσεις πολλών εξ αυτών με τον καρκίνο και τη στειρότητα.


Η μελέτη επίσης εγείρει ανησυχίες σχετικά με την αυξημένη έκθεση σε DDT, ένα εντομοκτόνο που αν και απαγορεύτηκε για χρήση στη γεωργία, εξακολουθεί να επιτρέπεται στην εντομοκτονία.


«Η επί μακρό χρονικό διάστημα χρήση όλων αυτών, σε συνδυασμό με την αλλαγή των καιρικών φαινομένων, έχουν σαν αποτέλεσμα την αποδέσμευση αποθεμάτων επικίνδυνων φυτοφαρμάκων και άλλων ρύπων. «Η αυξανόμενη συχνότητα των τροπικών κυκλώνων και πλημμυρών, συμβάντα ολοένα και περισσότερο αυξανόμενα θέτουν σε επαναλειτουργία τόνους πεπαλαιωμένων ΕΟΡ», λέει ο Mr Higher.
Το πλήρες κείμενο της έκθεσης θα τεθεί στη δημοσιότητα τον επόμενο μήνα. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως τον επόμενο αιώνα με τις κλιματικές μεταβολές που συμβαίνουν, ολόκληρες πόλεις στον κόσμο θα σκεπαστούν από νερό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου