"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στα Εξάρχεια


Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια, καθώς εξελίσσεται ανθρωποκυνηγητό μεταξύ κουκουλοφόρων που εκτοξεύουν πέτρες και ξύλα και ΜΑΤ που κάνουν χρήση δακρυγόνων. Εν τω μεταξύ, έχουν απομακρυνθεί οι περίπου 400 μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου τελούνταν η εκδήλωση εις μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Νωρίτερα το απόγευμα έγιναν 84 προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων, τα οποία προκάλεσαν μικροτραυματισμούς και ζημιές σε καταστήματα και στάσεις λεωφορείων. Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο.
Νεαροί έκαψαν νωρίτερα στάση λεωφορείου και έφτιαξαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, τους οποίους πυρπόλησαν. Παράλληλα, προξένησαν εκτεταμένες φθορές σε καταστήματα στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Οι νεαροί πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και σε διμοιρία που βρισκόταν κατά μήκος της Πανεπιστημίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Νωρίς το μεσημέρι, σκηνικό έντασης στήθηκε πέριξ της πλατείας Συντάγματος, αλλά και στην οδό Σταδίου, στο ύψος της παλιάς Βουλής.

Νεαρά άτομα επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών.

Στα Χαυτεία, ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε βιτρίνες και στάσεις λεωφορείων και επιτέθηκε με πέτρες εναντίον αστυνομικών.

Λίγο αργότερα επεισόδια ξέσπασαν και έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν σε κλοιό διαδηλωτών, εναντίον των οποίων εκτόξευσαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Το πρωί επικράτησε ένταση και έξω από το αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, όταν μαθητές πέταξαν πέτρες και νεράτζια εναντίον αστυνομικών.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην πλατεία Κοραή. Μαθητές εκσφενδόνισαν πέτρες εναντίον ανδρών της αστυνομίας. Κανένα από τα δύο συμβάντα δεν πήρε έκταση.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου