"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κακός σύμβουλος η... πείνα κ. Μαρκόπουλε!


Την περασμένη Τετάρτη που η Βουλή θύμιζε μία τεράστια κλούβα λόγω της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου και των αλλεπάλληλων επιθέσεων διαδηλωτών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να γκρεμίσουν τα κιγκλιδώματα επί της Όθωνος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος επέλεξε να οξύνει περαιτέρω τα πνεύματα με την αλαζονική συμπεριφορά του στο εστιατόριο της Βουλής.
«Εδώ είναι εστιατόριο πρωτίστως των βουλευτών. Οι βουλευτές πρέπει να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Εμείς εδώ ερχόμαστε για δουλειά και όχι για δημόσιες σχέσεις» φώναζε εν εξάλλω καταστάσει στους μάγειρες ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος συνέχισε το τροπάρι του: «Αυτό που σας λέω είναι επίσημο και δεν ξέρω τι άλλο θα ακολουθήσει».
Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός σας, κ Μαρκόπουλε; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού και ως τέτοιος θα έπρεπε να συμπεριφέρεσθε; Σεις με τη στάση σας δείξατε ότι επιθυμείτε πολίτες διαφόρων ταχυτήτων και κατηγοριών. Δυστυχώς, ίσως, για σας ΔΕΝ υπάρχουν πια κολίγοι και τσιφλικάδες.
O Γάτος της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου