"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

«ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»... ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...!!!

ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ... "ΠΕΤΡΟΥΛΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...!!!
Ως είναι γνωστό ο Βουλευτής της Ντόρας Χρ. Μαρκογιαννάκης, παραπέμπεται στην Βουλή ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση των συμβάσεων μίσθωσης των ελικοπτέρων SIKORSKY-64E μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και του Πυροσβεστικού Σώματος και της εταιρείας I.C.S.S. AE.
Είχε κάνει «απ’ευθείας» ανάθεση ενοικίασης με υπέρογκα και εξωφρενικά ποσά ενοικίασης πυροσβεστικών ελικοπτέρων το 2009. Σήμερα έδωσε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ 95,5 και …δικαιολογώντας την αποφασή του είπε:
«Εγώ δεν είχα δυνατότητα ευελιξίας εκείνη την εποχή, δεν μπορούσα να τα δώσω σε άλλη εταιρεία, γιατί δεν υπήρχε.
Αλλά και αν υπήρχε, έπρεπε να φθάσουμε τα Χριστούγεννα για να τους δώσουμε τη σύμβαση, διότι ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο και δεν μπορείς να κάνεις… απευθείας.!!!
Και εκ των πραγμάτων, επειδή καιγόταν το σύμπαν, τα πήραμε
…«Πετρούλα» με αποκαλούσαν διάφοροι συνάδελφοί σας, διότι έλεγα για τις καιρικές συνθήκες και ότι μέχρι πρότινος έβρεχε.»
Αυτοί, προκειμένου να γλιτώσουν το εδώλιο, δεν ντρέπονται να εξομοιωθούν ούτε με τα σκουπίδια…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου