"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ελλάδα μας, πώς μας κατάντησαν έτσι οι αχρείοι!..


PAPANDREOU MONTAZ Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Οικονομικώς, - έτσι που μας κατάντησε η πολιτική ηγεσία του Τόπου – πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μέρος δεύτερον: Τα εθνικά μας θέματα (Σκοπιανό, Ελληνοτουρκικά με σημεία αιχμής το Αιγαίο και την Θράκη και άλλα τινά) βρίσκονται επί ξυρού ακμής.
Μέρος τρίτον: Ωσεί μοσχάρια της… Αριζόνας και του Μεξικού μας «μαρκάρουν» για να μας έχουν υπό πλήρη έλεγχο. Κι αν και όταν όποιοι από μας καταστούμε επικίνδυνοι για τη Παγκόσμια Δικτατορία των Εβραιομασόνων, να μας εξοντώνουν μέσω του (γνωστού) βιομετρικού μικροτσίπ.
Μέρος τέταρτον: Ανήκομεν, πλέον, εις την σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, με ό,τι μπορεί να σκεφθείτε επ’ αυτού. Τούτο θα οριστικοποιηθεί δια των  εξελίξεων στην Μεσόγειο. Και ειδικότερα δια της «Μεσογειακής Ενώσεως».
Μέρος πέμπτον: Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μας ραντίζουν με ψυχοφάρμακα και ιούς. Ετσι για… να μας καταπραΰνουν τα νεύρα, μιας και ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε δηλώσει ότι είμαστε ένας «ατίθασος λαός» κάπου στην Μεσόγειο και πρέπει να… μας συνεφέρουν.
Μέρος έκτον: Σακατεύουν (από καιρό και ιδιαίτερα τώρα που Υπουργός Παιδείας είναι η κα Αννα Διαμαντοπούλου), την Παιδεία, συρρικνώνουν τα Σχολεία, κόβουν τα κονδύλια για την Εκπαίδευση και σε συνδυασμό με άλλους φορείς  αλλοιώνουν την Ελληνική Ιστορία, ενώ συμβάλλουν αφάνταστα με διάφορους τρόπους στην πτώχευση της Γλώσσας μας.
Μέρος έβδομον: Μας έμπλεξαν σε μεγάλες ιστορίες με τον Αραβικό κόσμο, καθώς συμμετέχουμε ΠΛΗΡΩΣ στους βομβαρδισμούς των «συμμάχων» εναντίον της Λιβύης. Γιατί; Διότι οι Αραβες, στο τέλος, θα θυμούνται ότι η Ελλάς ήταν κι αυτή μια από τις χώρες που έπληξαν, όχι τον Καντάφι, αλλά τους αδελφούς Αραβες της Λιβύης. Κι αυτά τα περί «υποχρεώσεων» προς το ΝΑΤΟ, αλλού!… Διότι, ως όμορος χώρα προς την Λιβύη μπορούσαμε – και είχαμε το δικαίωμα – να εξαιρεθούμε. Ή τουλάχιστον, αφού θέλαμε να εμπλακούμε, να ζητήσουμε (και εμείς, όπως η Τουρκία) κάποια σοβαρά ανταλλάγματα.
Μέρος όγδοον: Εχουμε πλέον τόσους λαθρομετανάστες και μετανάστες (σ.σ. εδώ εννοώ τους «νόμιμους») που αναλογούν, περίπου, στο ένα τρίτο του εθνικού πληθυσμιακού στοιχείου!.. Που σημαίνει ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη για να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα να ζητιανεύουν, να κλέβουν, να ληστεύουν κλπ. Για να μην μιλήσουμε για τις ασθένειες που μας έφεραν (από φυματίωση, ψώρα και… βάλε!). Τόνισα τις δύο λέξεις «εθνικός κίδνυνος» διότι η έντονη παρουσία αυτών των ανθρώπων στην χώρα μας, είμαι βέβαιος, ότι θα μετεξελιχθεί ποικιλοτρόπως σε απερίγραπτες καταστάσεις.
Ποιος είναι ο υπαίτιος για όλα αυτά – ή έστω για τα περισσότερα – που έχουμε στην ράχη μας σήμερα; Ανεξαιρέτως όλοι όσοι κυβέρνησαν την χώρα κατά τα τελευταία 36 έτη. Με κορωνίδα τον τελευταίο των.. Μοϊκανών. Δηλαδή τον… πεφωτισμένο Γιώργο Π. που (ειδικά αυτός), μας οδηγεί και στην Παγκόσμια Δικτατορία και θα έχει το θράσος να μας το δηλώνει και επισήμως.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου