"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

“Το Al Jazeera έβαλε φωτιά στις αραβικές χώρες”

Βαριές κατηγορίες προς το Al Jazeera εκτόξευσε ο επικεφαλής της παλαιστινιακής διαπραγματευτικής ομάδας, Σάεμπ Ερεκάτ, λέγοντας ότι επιδίδεται σε «μία καμπάνια που έχει στόχο τον Οργανισμό Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης και σκοπό την ανατροπή της Παλαιστινιακής Αρχής».
Σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ερεκάτ κατηγόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο, που την Κυριακή ξεκίνησε να δημοσιεύει έγγραφα που αφορούν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Παλαιστινίων και Ισραηλινών από το 1999, «ότι καλεί τους Παλαιστινίους να επαναστατήσουν εναντίον των ηγετών τους για να ανατρέψουν το παλαιστινιακό πολιτικό σύστημα».
«Το Al Jazeera έβαλε φωτιά στην Τυνησία, στο Λίβανο και σε άλλες αραβικές χώρες», δήλωσε ο Ερεκάτ αναφερόμενος στα κινήματα διαμαρτυρίας αυτών των χωρών, τα οποία έχει καλύψει εκτενώς το τηλεοπτικό δίκτυο, προσθέτοντας ότι «το σχέδιό του αποκαλύφθηκε».
Κατήγγειλε επίσης ότι το Al Jazeera «συμμετέχει σε μία εκστρατεία με στόχο τον Οργανισμό Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης και με σκοπό την ανατροπή της Παλαιστινιακής Αρχής επειδή αρνείται να ξεκινήσουν οι συνομιλίες όσο συνεχίζεται ο εποικισμός και επιμένει να πάει στο Συμβούλιο Ασφαλείας» γι' αυτό το θέμα και για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου