"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης για το εμπόριο οργάνων


Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) θα κληθεί, σήμερα, στο Στρασβούργο, να υιοθετήσει ψήφισμα για την έκθεση του ειδικού εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντικ Μάρτι, αναφορικά με το παράνομο εμπόριο οργάνων στο Κόσοβο και τη Βόρεια Αλβανία.
Στην έκθεση του Ντικ Μάρτι γίνεται αναφορά σε εμπλοκή του πρώην «Απελευθερωτικού Στρατού Κοσόβου» και του πρωθυπουργού του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι, σε παράνομο εμπόριο οργάνων, τα οποία αφαιρούνταν από Σέρβους- και όχι μόνο-αιχμαλώτους πολέμου, στο Κόσοβο και τη Βόρεια Αλβανία.
Η σερβική αντιπροσωπεία, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της, Ντράγκολιουμπ Μιτσούνοβιτς, θα προσπαθήσει να καταρρίψει όλες τις προσπάθειες υποβιβασμού των όσων αναφέρονται στην έκθεση του Ελβετού γερουσιαστή.
Τόσο οι Αλβανοί του Κοσόβου όσο και τα Τίρανα απορρίπτουν τις κατηγορίες του Ντικ Μάρτι, υπενθυμίζει στο σχετικό ρεπορτάζ του ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92 του Βελιγραδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου