"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μαζικές απελάσεις μεταναστών ετοιμάζει το Βιετνάμ

Σχέδια για την απέλαση των ξένων μεταναστών που εργάζονται παράνομα στη χώρα έχει καταρτίσει η κυβέρνηση του Βιετνάμ, σε μία κίνηση που θα έχει άμεσες επιπτώσεις σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, ανακοίνωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι σήμερα.
Οι ξένοι εργάτες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα σε τρεις μήνες το αργότερο, εάν δεν διαθέτουν άδεια εργασίας, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Υπηρεσίας Εργασίας και Απασχόλησης του Βιετνάμ, Ngwen Hai Wan.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του βιετναμέζικου Υπουργείου Εργασίας, το 47% των 57.000 ξένων εργαζομένων στη χώρα έχει άδεια εργασίας, γεγονός που σημαίνει ότι περίπου 30.000 ξένοι θα απελαθούν.
Το Ανόι δεν επιτρέπει την είσοδο σε ξένους ανειδίκευτους εργάτες, αλλά ενθαρρύνει την προσέλευση όσων έχουν διευθυντικές ή τεχνικές δεξιότητες ή πτυχίο ανώτατης σχολής, για να δουλέψουν στη χώρα, είπε ο υπουργός Nguen Thi Kim Ngan, ενώ ο υφυπουργός του διευκρίνισε ότι οι ισχύοντες κανονισμοί δεν αποτρέπουν τις εταιρείες να προσλαμβάνουν ξένους.
Αξιωματούχος σε κεντρική επαρχία της χώρας ανέφερε ότι ο αριθμός των ξένων εργατών αυξάνεται εις βάρος των ντόπιων, δίνοντας το παράδειγμα μιας εταιρείας βωξίτη, η οποία προσέλαβε 1.200 Κινέζους εργάτες, στην πλειονότητά τους ανειδίκευτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου