"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το SkyNews για τα επεισόδια στην Αθήνα

Η ελληνική βία ξέσπασε με στόχο το υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει σε εκτεταμένο ρεπορτάζ το τηλεοπτικό δίκτυο SkyNews. Aναρχικοί με καλυμένα τα πρόσωπά τους, εκσφενδόνισαν μολότωφ, ανάψαν φωτιές σε κάδους, προκαλώντας καταστροφές σε καταστήματα κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο. Αστυνομικοί απάντησαν εκτοξεύοντας δακρυγόνα, ωθώντας τη μαχητική νεολαία μακριά από το κέντρο της πόλης. Η αναταραχή αμαύρωσε την 24-ωρη έβδομη πανελλαδική απεργία, επισημαίνει το Sky News.Δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εργασία τους για να διαμαρτυρηθούν για μια νέα σειρά μέτρων λιτότητας.
Δέκα χιλιάδες εργαζόμενοι, οδοντιάτρους ως διπλωμάτες διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας κατά της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.Τα συνδικάτα έχουν ορκιστεί να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα, όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο ψηφίσει τον προϋπολογισμού λιτότητας που προορίζεται να μειώσει το έλλειμμα στο 7,4% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος από 9,4% που αναμένεται φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου