"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνει τον Μάκη Ψωμιάδη η Αστυνομία

Σε αναζήτηση του Μάκη Ψωμιάδη βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την προφυλάκιση του πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλα ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Εναντίον του Ψωμιάδη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ωστόσο εκείνος αγνοείται.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από το απόγευμα που έλαβε το σχετικό έγγραφο των δικαστικών αρχών, ο Ψωμιάδης αναζητήθηκε σε δυο σπίτια που χρησιμοποιεί, αλλά δεν βρέθηκε.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εξετάζοντας και το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.


Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη τάχθηκαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που συνεδρίασαν προκειμένου να κρίνουν τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά το πέρας της απολογίας του για τα «στημένα».


Με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών διέταξε την προσωρινή κράτηση του πρώην «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ Καβάλα, δεχόμενο την θέση της εισαγγελικής λειτουργού κ. Θεοδωροπούλου που είχε διαφωνήσει με τον ανακριτή της υπόθεσης κ. Κασσίμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου