"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τι ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης από τους Αμερικανούς

Οι διαρροές των απόρρητων αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων του WikiLeaks έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο. Ανάμεσα στον τεράστιο όγκο εγγράφων, αρχίζουν να έρχονται στο φως και οι εκθέσεις της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, σχετικά με τις επαφές στελεχών της με τρανταχτά ονόματα Ελλήνων αξιωματούχων.
Το Newsbomb σας παρουσιάζει τη συνομιλία-σοκ του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον πρώην Αμερικανό πρέσβη, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, κατά την οποία δίνονται όλα τα εχέγγυα για την επίσημη είσοδο Αμερικανών πρακτόρων στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται στοιχεία για την ελληνική τρομοκρατία:
Στις 12 Νοεμβρίου 2009 ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε 50λεπτη συνάντηση με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το σχέδιο Χρυσοχοΐδη για την ανασύσταση των σωμάτων ασφαλείας της Ελλάδας, περιλαμβανομένης της ΕΛΑΣ, αλλά και της ΕΥΠ, της Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο υπουργός κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την «κατάρρευση» των υπηρεσιών ασφαλείας, η οποία άφησε την Ελλάδα «ανυπεράσπιστη» στην εγχώρια τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα.
Η συνάντηση ξεκίνησε με την υπόσχεση του Αμερικανού πρέσβη ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει την ολόπλευρη στήριξη της πρεσβείας και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοΐδη να τον ενημερώσει για τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις και τις αναρχικές ομάδες που δρουν στη χώρα, όπως και για τις σχέσεις μεταξύ τους.
Η αλήθεια για την τρομοκρατία
Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχει και δεύτερη γενιά τρομοκρατών, μετά τις δεκαετίες 1970-80. Ο υπουργός ανέφερε τις τρεις σημαντικότερες οργανώσεις, τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τον Επαναστατικό Αγώνα και τη Σέκτα Επαναστατών.
Για τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέφερε ότι έχει χαμηλή δραστηριότητα, όμως είναι πολυμελής. Είναι περισσότερο «κίνημα» παρά «οργάνωση» με δομή. Χρειάζεται προσοχή γιατί πρόκειται για πηγή στρατολογίας μελών για άλλες οργανώσεις.
Ο Επαναστατικός Αγώνας και η Σέκτα Επαναστατών ήταν μία οργάνωση που κάποια στιγμή διασπάστηκε. Εκ των δύο, η Σέκτα είναι πιο «βίαιη», καθώς απαρτίζεται από «δολοφόνους χωρίς ιδεολογία» που «μισούν την κοινωνία». Αντιθέτως, ο Ε.Α έχει ιδεολογική βάση. Για αυτή την οργάνωση ο υπουργός υποψιάζεται ότι έχει σχέσεις με τη Μέση Ανατολή, αφού κάποια μέλη–οι διανοούμενοι της οργάνωσης, όχι οι εκτελεστές- έχει παρατηρηθεί ότι επισκέπτονται συχνά την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα και κάνουν μεγάλα ταξίδια σε χώρες όπως ο Λίβανος και το Ιράν. Κάποιοι ίσως έχουν και σχέσεις με τη Χαμάς. Στις σχέσεις αυτές αποδίδεται και το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία το 2007.
Ελληνική εκδοχή FBI
Ο υπουργός είχε σκοπό να ιδρύσει ένα επίλεκτο σώμα με 100 μέλη, στα πρότυπα ενός μίνι FBI, για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο θα αποτελείτο από οικονομολόγους, επιστήμονες, ειδικούς Η/Υ. Για τη συγκρότηση αυτής της υπηρεσίας ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε τη συμβολή των ΗΠΑ, κυρίως στο επίπεδο της εκπαίδευσης. Μάλιστα, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή σε όλες τις μορφές συνεργασίας με τις ΗΠΑ για θέματα ασφάλειας και ότι έχει πραγματικά ανάγκη την αμερικανική βοήθεια.
Ο πρέσβης απάντησε ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Συμπλήρωσε ότι οι ΗΠΑ ήταν έτοιμες να προσφέρουν έναν ειδικό πράκτορα και έναν αναλυτή από την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών στη διάθεση μιας νέας ελληνικής ομάδας δράσης.
Στη συνέχεια ρώτησε τον υπουργό για τις πληροφορίες του σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε στον πρέσβη ότι πιο επικίνδυνος, σύμφωνα με τα σχέδια αναρχικών, ήταν η επέτειος του «συμπτωματικού» θανάτου 15χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού.
Ο πρέσβης ευχαρίστησε τον υπουργό επειδή κρατά ασφαλή την πρεσβεία και επανέλαβε τη δέσμευση των ΗΠΑ για βοήθεια στην ανασύσταση των υπηρεσιών ασφαλείας.
newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου