"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Στη Λιβύη υπό την προστασία των Τουαρέγκ ο Καντάφι»

«Στη Λιβύη υπό την προστασία των Τουαρέγκ ο Καντάφι»
Υπό την προστασία μελών της φυλής Τουαρέγκ στην πόλη Γκανταμές της δυτικής Λιβύης πιστεύεται ότι βρίσκεται ο Μουαμάρ Καντάφι, όπως δήλωσε ο ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος της νέας ηγεσίας της Λιβύης, Χισάμ Μπουχαζιάρ.

"Μια φυλή, η Τουαρέγκ, εξακολουθεί να υποστηρίζει τον Καντάφι, ο οποίος πιστεύεται ότι βρίσκεται στην περιοχή της Γκανταμές, νότια", δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters αργά το βράδυ της Τρίτης ο αξιωματούχος.
Ο Χισάμ Μπουχαζιάρ, συντονιστής της επιχείρησης σύλληψης του Καντάφι, τόνισε ότι γιος του έκπτωτου ηγέτη της Λιβύης Σάιφ αλ-Ισλάμ βρίσκεται στην πόλη Μπάνι Ουάλιντ και ο άλλος του γιος, ο Μουτάσεμ, βρίσκεται στη Σύρτη, γενέτειρα της οικογένειάς του.
"Και οι δυο σκέπτονται να εγκαταλείψουν τη Λιβύη πιθανότατα για το Νίγηρα", πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος.
Η Σύρτη, ένα από τα τελευταία οχυρά του Καντάφι είναι περικυκλωμένη από δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου και βομβαρδίζεται από αεροπλάνα του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με τον Μπουχαζιάρ, οι περισσότερες φυλές νότια είναι κατά του Καντάφι με εξαίρεση την Τουαρέγκ που συνεχίζει να τον υποστηρίζει.
Η κόρη του Καντάφι, Αΐσα, τα αδέλφια της Χάνιμπαλ και Μοχάμεντ, η μητέρα τους Σάφια και πολλά ακόμα μέλη της οικογένειας διέφυγαν στην Αλγερία τον Αύγουστο όπου ζουν από τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου