"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ από την εικόνα του νεκρού Τζάκσον

Σοκ από την εικόνα του νεκρού Τζάκσον

Η εικόνα σόκαρε χιλιάδες θαυμαστές του βασιλιά της ποπ. Το άψυχο σώμα του του Μάικλ Τζάκσον, λίγες ώρες μετά το θάνατό του, σε μία φωτογραφία που προσκομίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου διεξάγεται η δίκη του γιατρού του τραγουδιστή.

Ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας επειδή χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.
Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον όντως άφησε τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ. Ήταν λάθος του να του δείξει εμπιστοσύνη".
Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο τραγουδιστής "ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του, αντίθετα προς τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του".
Μάλιστα, παρουσίασε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Τζάκσον ακούγεται να λέει: "Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: "δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου".
Στην περίπτωση που ο Μάρεϊ καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου