"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εικονικές αερομαχίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο

Οι πρώτες εικονικές αερομαχίες ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εδώ και έναν χρόνο, σημειώθηκαν σήμερα στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
Την αρχή έκαναν δώδεκα τουρκικά μαχητικά, οκτώ εκ των οποίων οπλισμένα, που πραγματοποίησαν τρεις παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και δύο παραβιάσεις του FIR Αθηνών.
Οι Τούρκοι χειριστές δεν άλλαξαν πορεία μετά την αναγνώρισή τους από τους Έλληνες πιλότους. Η μία αερομαχία σημειώθηκε δυτικά της Λέσβου, ενώ οι άλλες δύο εμπλοκές των τουρκικών με τα ελληνικά μαχητικά έγιναν στην περιοχή μεταξύ της Λέσβου και της Χίου.
Πρόκειται για τις πρώτες αερομαχίες που σημειώνονται από το Σεπτέμβριο του 2010. Οι αξιωματικοί του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρακολουθούν στενά την κατάσταση, προκειμένου να διαπιστώσουν ενδεχόμενη αλλαγή στην τακτική της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου