"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτες δηλώσεις Διαμαντοπούλου «Συγγνώμη» για τα βιβλία, για τη δραχμή όμως;

Με την Παιδεία να βρίσκεται στη χειρότερη φάση από ποτέ, το πρώτο πράγμα που περιμένει κανείς από τον αρμόδιο υπουργό είναι τα έργα και όχι οι λέξεις. Ειδικά όταν η λέξη που ξεστομίζεται είναι μία απλή «συγγνώμη», για ένα σχολείο που θα ανοίξει χωρίς βιβλία και με απροσδιόριστο αριθμό κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό, τότε μάλλον κάτι πάει πολύ στραβά…

Ετσι μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας σήμερα ζήτησε συγγνώμη από μαθητές και γονείς για το απίστευτο αλαλούμ που επικρατεί στα σχολεία ελάχιστες ημέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Ένα κουδούνι που θα βρει τα παιδιά με φωτοτυπίες και DVD αντί για βιβλία, ενώ είναι πλέον σαφές ότι μέχρι τελευταία στιγμή ούτε στο υπουργείο Παιδείας γνώριζαν την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν ανακοινώσουν ότι θα μοιράσουν φωτοτυπίες είχαν προαναγγείλει ότι θα δώσουν σε όλες τις τάξεις τα… βασικά βιβλία. Όπως φάνηκε όμως τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…


Τελικά σήμερα, ο Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων ανακοίνωσε ότι «η προμήθεια των σχολείων με βιβλία εκτιμούμε ότι θα φτάσει στο 70% το πρώτο 15μερο του Οκτωβρίου, ενώ το υπόλοιπο 30% θα αφορά κατά κύριο λόγο δεύτερα και τρίτα τεύχη και θα ακολουθήσει στη συνέχεια».

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η κ. Διαμαντοπούλου εκτός από τη συγγνώμη που διατύπωσε επέρριψε για μία ακόμα φορά ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την καθυστέρηση.

Οσον αφορά το άλλο θερμό μέτωπο, αυτό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η υπουργός είπε ότι οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια, οι οποίες όλο και πληθαίνουν, είναι «αναμενόμενες γιατί θίγονται συμφέροντα». Επειδή δε –όπως είπε- υπάρχουν παρανοήσεις αναφορικά με το νέο νόμο, αύριο Τρίτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Οι απίστευτες δηλώσεις της υπουργού δεν σταματούν όμως εδώ. Η κυρία Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, δήλωσε αντίθετη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα αρνητικά σενάρια είναι ανοιχτά - συμπεριλαμβανομένου της εξόδου από την Ευρωζώνη!

Και όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση συνεργατών της κυρίας υπουργού. Όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, ο στενός συνεργάτης και νυν διευθυντής του πολιτικού γραφείου της υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνος Μπάστας, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ (την ΚΕΑΕΠ-πρώην ΙΝΠΑ) ,η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργία θέσεων απασχόλησης κατάφερε να... υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και με αρκετούς δήμους του λεκανοπεδίου, ώστε να καθορίσει τους διορισμούς εκατοντάδων ανέργων!


.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου