"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς βιβλία τα σχολεία λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς

Μεγάλες είναι οι ελλείψεις βιβλίων λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς δεν έχουν τυπωθεί αρκετοί τίτλοι βιβλίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τους 183 τίτλους για το δημοτικό σχολείο, έτοιμοι είναι οι 15, για το γυμνάσιο από τους 178 οι 5, για το λύκειο από τους 207 οι 13, ενώ για την τεχνική εκπαίδευση από τους 419 τίτλους οι 26.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, το ελεγκτικό συνέδριο δεν υπέγραψε ακόμη τη σύμβαση για την προμήθεια του χαρτιού. Για όσα σχολικά βιβλία έχουν τυπωθεί μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί χαρτί που έχει περισσέψει από τις προηγούμενες χρονιές. Υπολογίζεται ότι για τα 45 εκατομμύρια τεύχη των 1.200 τίτλων σχολικών βιβλίων απαιτούνται 15.000 τόνοι χαρτί, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 26 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που έστειλε απόψε στα σχολεία καλεί τους εκπαιδευτικούς να βγάζουν φωτοτυπίες από το υλικό που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα "ψηφιακό σχολείο", ενώ αναφέρει ότι θα διανεμηθούν και DVD στους μαθητές με τη σχολική ύλη.
Για το θέμα πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στο υπουργείο Παιδείας, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθούν ευθύνες από όσους είχαν αναλάβει να διεκπεραιώσουν το έργο αυτό.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου