"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανός ήρωας ο Μέγας Αλέξανδρος!

ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ!!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Την πατρότητα της καταγωγής του Μέγα Αλέξανδρου διεκδικούν οι Αλβανοί, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Σκοπιανούς!

Οι μαθητές της γειτονικής χώρας διδάσκονται πως το DNA του Μακεδόνα Βασιλιά έχει περάσει και στους Αλβανούς, συνεπώς ο Μέγας Αλέξανδρος θεωρείται ήρωας τους!


Όπως αναφέρεται στο βιβλίο της Γεωγραφίας, η Βορειοδυτική Ελλάδα, οι Νομοί Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας είναι οι περιοχές που έμειναν εκτός του Αλβανικού κράτους!

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα του βιβλίου:
«Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου