"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αίσθηση προκάλεσε η Κανέλλη στη ΒουλήΑίσθηση προκάλεσε η Κανέλλη στη Βουλή

Αίσθηση και σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, η εμφάνιση της Λιάνας Κανέλλη στο βήμα, κρατώντας ανά χείρας μία φρατζόλα ψωμί κι ένα μπουκάλι γάλα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, θέλησε με αυτόν τον παραστατικό τρόπο να αναδείξει τις οικονομικές δυσκολίες της μέσης οικογένειας.

Αυτή η φραντζόλα έχει 0,60 ευρώ και το γάλα 2 ευρώ. Μία τετραμελής οικογένεια θέλει 73 ευρώ τον μήνα, 950 τον χρόνο μόνο για γάλα και ψωμί, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν τελείωσε την ομιλία της και πριν κατέβει από το βήμα, ζήτησε να διανεμηθεί το ψωμί στους βουλευτές, λέγοντας σκωπτικά, "να το διανείμετε να μην πάει χαμένο. Στις εποχές που ζούμε καλά είναι και τα ψίχουλα".

Πάντως, ο προεδρεύων Ευάγγελος Αργύρης και αρκετοί βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εικόνα που αντίκρισαν.

ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου