"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αθήνα και Λευκωσία παρακολουθούν στενά τις κινήσεις της Τουρκίας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στη στρατιωτική παρέλαση και τους εορτασμούς της 1ης Οκτωβρίου, ημέρας της Ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ελλάδα και Κύπρος παρακολουθούν τις τουρκικές κινήσεις επί 24ωρου βάσεως και προβαίνουν στις κατάλληλες κινήσεις, διαβεβαίωσε ο πρέσβης της Ελλάδας, Βασίλης Παπαϊωάννου.
Μιλώντας μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, ο κ. Παπαϊωάννου επανέλαβε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναφαίρετο δικαίωμα για εκμετάλλευση των φυσικών πόρων εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της.
Ο Έλληνας πρέσβης επαναβεβαίωσε την προσήλωση της Ελλάδας στη διεθνή έννομη τάξη και υπογράμμισε την πλήρη συστράτευση της χώρας στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
.newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου