"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απόρρητα στρατιωτικά σχέδια σε… ηλεκτρονικό παιχνίδι που κυκλοφορεί προς πώληση στο διαδίκτυο

ANHΣΥΧΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Στρατιωτικούς στόχους, απόρρητα επιχειρησιακά σχέδια άμυνας και τη μορφολογία του εδάφους για επίθεση στη Λήμνο παρουσιάζει ηλεκτρονικό παιχνίδι που κυκλοφορεί προς πώληση στο διαδίκτυο με τίτλο : στρατιωτική προσομοίωση επίθεσης «ARMA3».

Το σενάριο στο παιχνίδι αυτό, που για τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αποτελεί πραγματικά ένα δώρο εξ ουρανού, είναι το εξής:
Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ πέφτει με αλεξίπτωτα στη Λήμνο, στην πλαγιά του Αγίου Αθανασίου (στα πραγματικά στρατιωτικά σχέδια άμυνας η πλαγιά αυτή είναι ένας ευαίσθητος στρατιωτικός τομέας για την αντιμετώπιση εχθρικών δυνάμεων στο νησί).
Στη συνέχεια οι αλεξιπτωτιστές προχωράνε ανατινάζοντας το εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Αυλώνα Λήμνου (επίσης επίσημος στρατιωτικός στόχος) και προχωράνε από διάφορους δρόμους (επίσης στρατιωτικές απόρρητες περιοχές) προς την πρωτεύουσα του νησιού Μύρινα.
Στα γραφικά του παιχνιδιού εντοπίζονται κτίσματα, γέφυρες και δρόμοι του νησιού (σε απαγορευμένες για φωτογράφιση περιοχές της Λήμνου).
Το παιχνίδι έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση παραγόντων της Λήμνου. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αδαμίδης μας λέει ότι «ενώ υπάρχουν εθνικοί λόγοι διασφάλισης κάποιων περιοχών στο νησί, αυτές παρουσιάζονται με σκηνές υψηλής ευκρίνειας σε αυτό το παιχνίδι».
Και ο δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής είναι έτοιμος να υποβάλει αγωγή κατά της εταιρείας Bohemia Interactive που έχει δημιουργήσει το παιχνίδι με γραφικά τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογίες προσομοίωσης σε πραγματικό χρόνο.
Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό καταργεί απόρρητα αμυντικά σχέδια άμυνας στη Λήμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου