"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

«Μαζεύει» τις απειλές η Τουρκία


Τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφορικά με τις οικονομικές κυρώσεις εις βάρος του Ισραήλ, έσπευσε να διευκρινίσει στενός του συνεργάτης, μιλώντας στην εφημερίδα «Wall Street Journal».
Ο Τούρκος εκπρόσωπος τόνισε ότι το «πάγωμα» αφορά μόνο στις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ για στρατιωτικούς σκοπούς και όχι εν γένει στις εμπορικές σχέσεις, τουλάχιστον «προς το παρόν».
Η διευκρίνιση ήρθε αφού προηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα οι σκληρές δηλώσεις Ερντογάν, περί «αναστολής όλων των εμπορικών και στρατιωτικών δεσμών», κίνηση που σηματοδοτούσε την οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο χωρών.
Τώρα φαίνεται ότι η Άγκυρα αμβλύνει κάπως τις απειλές της ή δίνει χρόνο στο Ισραήλ για μια ενδεχόμενη αλλαγή στη στάση του, καθώς το θερμόμετρο έχει ανέβει ιδιαιτέρως στην ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία πήρε αυτά τα μέτρα κατά του εβραϊκού κράτους, για να ασκήσει πίεση και να αποσπάσει τη «συγγνώμη» του Ισραήλ, για τη δολοφονική επιδρομή των κομάντο του στο διεθνή στολίσκο για τη Γάζα και το τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά, τον Μάιο του 2010.
Ο διοικητή της Τράπεζας του Ισραήλ, Στάνλεϊ Φίσερ, προειδοποίησε στην αρχή της εβδομάδας ότι οι συνέπειες μιας παρατεταμένης αναταραχής στις εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως κοστοβόρες για το Ισραήλ.
 
.newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου