"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ GAY ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

simaia_om-1-nai 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σε ουζερί της πόλης, με δημοσιογράφους της Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας της Γερμανίας, που τους φιλοξένησε επί 4ήμερο, για να επιλέξει την πόλη η Διεθνής Ομοφυλοφιλική Κοινότητα ως τόπο τουριστικού προορισμού.
Ως κίνητρο ίσως να προσφέρθηκε η πρώτη Gay Parade που πρόκειται να διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, όπως έχει δεσμευτεί στο παρελθόν ο δήμαρχος. Το επόμενο έτος θα κληθούν αντιπρόσωποι των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων Βελγίου, Βρετανίας και Σουηδίας. Οι αρμόδιοι τουρισμού της πόλης υποστηρίζουν ότι έχουν υψηλά εισοδήματα.
Ταυτόχρονα, αφίχθησαν στη Θεσσαλονίκη 100 Ισραηλινοί δημοσιογράφοι, για να συμμετάσχουν στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης Δημοσιογράφων του Ισραήλ. Θα ξεναγηθούν σε εβραϊκά μνημεία της πόλης την Τετάρτη.
Και τον επόμενο μήνα, προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη 20 τουριστικοί πράκτορες της Τουρκίας για να συναντηθούν με Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους.
Για το 2011, παρά τις προβλέψεις του Δήμου στην αρχή του έτους, οι αφίξεις Τούρκων και Ισραηλινών τουριστών ήσαν πενιχρές σε αριθμό. Σε αντίθεση, χωρίς υπάρξει ιδιαίτερη διαφήμιση, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική κατακλύσθηκαν από τουρίστες εκ Ρωσίας, Βουλγαρίας και Σερβίας.
.liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου