"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

azerbaijan-1-nai
  
Τελικά δεν ξέρω ποιες είναι «σοβαρές» χώρες και ποιες όχι. Εμάς μας λογίζουν στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης. Και για να το αποδείξουμε γεμίσαμε τα τηλεοπτικά προγράμματα με τουρκικά σήριαλ. Καλά είναι τα «γρόσια», αλλά υπάρχουν και αρνητικές παράμετροι.
Το Αζερμπαϊτζάν, απαγόρευσε από το 2008 τα τουρκικά σήριαλ, διότι πρόβαλαν τη μουσουλμανική μαντίλα, ενώ η χώρα θέλει να απαλλαγεί από τον φανατικό ισλαμισμό! Όπως γράφει η εφημερίδα «Χουριέτ-TourkikaNea», στα έγγραφα που διέρρευσαν από το WikiLeaks, υπάρχει κρυπτογραφημένο κείμενο της 23.1.2009, με τις απόψεις του προέδρου Αλίεφ.
Ο Αλίεφ είπε πως ο λόγος για το εμπάργκο στα τουρκικά σίριαλ προέρχεται από τον φόβο του για «τον ισλαμικό κίνδυνο», και ανέφερε ότι τον ανησυχεί η προβολή γυναικών με μαντίλα στα σίριαλ αυτά. Είπε ακριβώς: «Όταν βλέπουμε πόσο καλυμμένες είναι οι γυναίκες στο Ιράν γελάμε, αλλά όταν ο κόσμος βλέπει έτσι και τις γυναίκες στην Τουρκία, τότε αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη».
Με βάση το ίδιο έγγραφο ο Αλίεφ ζήτησε ανεπίσημα από τους διοικούντες των καναλιών να μην καλούνε στις εκπομπές τους γυναίκες που φορούν τη μαντίλα. Οι μουσουλμάνοι δηλαδή του Αζερμπαϊτζάν φοβούνται τον ισλαμικό κίνδυνο (!) ενώ στην Ελλάδα του ανοίγουμε την πόρτα. (στα σίριαλ που στέλνουν οι Τούρκοι στη Δύση, αποφεύγουν φυσικά τις μαντίλες).
liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου